Převzato z FT: za bezplatnou registraci získáte bonus 500 mil do MM https://mediencenter-milesandmore.telekom-dienste.de/ .

Miles and More

Založil ve fóru Frequent flyer programy

ta jejich antibot ochrana je silena :D za 75k mil bys mel mit return s Ethiopian do mombasy/kilimandzara/zanzibar s velmi nizkymi taxami… akorat maji v 787 i a350 konfiguraci 2-2-2

0 Citovat

popřípadě odlety z Tuniska nejlevnější kolem 10k mil do middle eastu přes ZRH/FRA.  Nebo kolem 20k mil ze ZAG,RIG,HEL apd. 

1 Citovat

Díky, ten Zanzibar mě zaujal, jen mi teda na zpátečku chybí 898 mil. Tak jdu ještě vykoumat, jak je rychle získat.

1 Citovat

Zadarmo se dá získat celkem rychle míle na https://www.holidaycheck.de/

Za 9 recenzí na hotely max 1,5 roku staré a musí to být recenze v němčině a občas po mailu kontrolují, že si tam opravdu bydlel (stačí potvrzení třeba z booking).

Dostaneš 100mil. za jednu recenzi a připíšou se cca do týdne.

Druhá rychlá varianta je míle koupit: https://www.miles-and-more.com/r...otion.html

Jsou teď v akci :)

3 Citovat

Elegantně a docela rychle to jde nepřímo přes payback.de, jejich punkty směnit 1:1 za míle MM https://meilenoptimieren.com/cat...-tutorial/. Body sbírám při nákupech potravin v německých sámoškách (bydlím na hranicích) Netto nebo Edeka, popř. DM nebo Aral, online lze např. v německém amazonu. Za 1 obyčejný nákup při vhodném výběru zboží a využití kuponů získám i 500 až 1000 bodů (= mil). Teoreticky i přes rakouský nebo polský payback to jde, ale mají méně partnerů. Rakouský payback využívá i česká DM, ale zde získané body (na rozdíl od DM v Německu nebo Rakousku) nejde převést na míle - experimentálně zjištěno.

5 Citovat

Barney Flyer napsal(a):

Zadarmo se dá získat celkem rychle míle na https://www.holidaycheck.de/

Za 9 recenzí na hotely max 1,5 roku staré a musí to být recenze v němčině a občas po mailu kontrolují, že si tam opravdu bydlel (stačí potvrzení třeba z booking).

Dostaneš 100mil. za jednu recenzi a připíšou se cca do týdne.

Druhá rychlá varianta je míle koupit: https://www.miles-and-more.com/r...otion.html

Jsou teď v akci :)

Přes ty recenze je to docela zajímavý, je na to nějaký limit kolik můžeš max? V jaké fázi se tam přidá Miles & More karta? Nikde to nevidím a moje němčina je hodně špatná. Díky. 

0 Citovat

Ahoj.

Můžeš udělat max 10 recenzí za měsíc. 
Tzn. 1000mil měsíčně. Navíc za první recenzi hotelu neni 100mil., ale 200. Pbcas se hotel blbě hledá.

Je to v nastavení hotelu. Pod osobními údaji. Prohlížeče umí stránky přeložit ;)

Jinak je super apka Uptrip  , kde se dají získat míle, vstupy do salonku, status atd. a docela zábavnou formou sbírání karet za lety s LH Group.

0 Citovat

@Ezeiza - Miles & More karta se přidává při založení profilu, na konci vyplněné recenze je dotaz, jestli chceš za recenzi odměnu, můžeš si vybrat jakou - jako první na výběr jsou právě ty míle, pak nějáké slevy, překvapení apod. Mám tam cca 30 recenzí, ani jednou mi na mail dotaz na potvrzení pobytu nepřišel - nebo možná přišel a skončil ve spamu, ale míle mám připsané za všechny zadané recenze.

0 Citovat

Barney Flyer napsal(a):

Ahoj.

Můžeš udělat max 10 recenzí za měsíc. 
Tzn. 1000mil měsíčně. Navíc za první recenzi hotelu neni 100mil., ale 200. Pbcas se hotel blbě hledá.

Je to v nastavení hotelu. Pod osobními údaji. Prohlížeče umí stránky přeložit ;)

Jinak je super apka Uptrip  , kde se dají získat míle, vstupy do salonku, status atd. a docela zábavnou formou sbírání karet za lety s LH Group.

díky moc za tip a obohacení, jdu to vyzkoušet. Uptrip neznám, jdu na to. 

0 Citovat

Hanka K napsal(a):

@Ezeiza - Miles & More karta se přidává při založení profilu, na konci vyplněné recenze je dotaz, jestli chceš za recenzi odměnu, můžeš si vybrat jakou - jako první na výběr jsou právě ty míle, pak nějáké slevy, překvapení apod. Mám tam cca 30 recenzí, ani jednou mi na mail dotaz na potvrzení pobytu nepřišel - nebo možná přišel a skončil ve spamu, ale míle mám připsané za všechny zadané recenze.

Děkuji. Krok založení profilu mně tam chyběl 😂

0 Citovat

BTW v tom Uptripu za dvě úvodní karty je možné získat 500 mil. Někdo tu nedávno psal, že hledá způsob, jak sehnat menší obnos mílí. Tak Uptrip je jedna z možností. Z minulosti se dají doplnit dva lety.

A jede to přes referraly: MI-01555428-56E4 
Mor dnešní doby.

2 Citovat

Z minulosti, ale jen půl roku zpět.

0 Citovat

Nekde vys zaznelo, ze jde celkem vyhodne rezervovat v tom novem nastaveni MM i first class do USA? Mate nekdo nejaky konkratni priklad? Moc se mi nedari neco vyhodneho do USA najit ani v business ani ve first (mnohem horsi nez driv Meilenschnapchen v business a i first vetsinou prilis drahe, abych kvuli tomu predkupoval mile). 

1 Citovat

Co se týče First nebo Business do USA, teď je fakt těžké najít něco levného přes Miles & More. Dřív to šlo snáz přes Meilenschnäppchen, teď jsou ceny mil výrazně vyšší. Možná se vyplatí hledat lety přes nějaká evropská přestupní města jako ZRH nebo FRA, aby se ušetřily míle.

0 Citovat

Moje první award letenky s M&M, protože nám zkolabovalo auto v Chorvatsku. Manželku a dítě (4Y) jsem poslal z PUY-ZRH-PRG, v eco light, za 104€ (taxy celkem) + 3.762M + 2.821M. Koupeno 1 den před odletem. Standardní cena 336€/ osoba. Eco mělo pro nás cenu First class :-)

9 Citovat

Potvrzuji, že https://www.holidaycheck.de funguje super a připsání mil je v mém případě za 5 dní. Za prvních 10 recenzí 1300 mil. Nevim dle jakého klíče, ale za 8 recenzí 800 mil, za 1 recenzi 200 mil, z 1 recenzi 300 mil…

1 Citovat

Nedávno byla akce 200mil za recenze hotelů ze Španělska, Německa a Itálie. +100mil je za první recenzi u ještě nehodnoceného hotelu. To funguje stále :) Takže možná to bylo kombo :D

0 Citovat

Nemáte někdo přebytečných 10k mil? 

0 Citovat

Error?

screenshot-2025-09-28-21-09-23-275-com-lufthansa-android-lufthansa.jpg

0 Citovat

nn, funguje to i z LAX. Ale cash tarify jsou kolem 7,5k one way, takze to tak vychazi.. Ale jako fajn deal :)

2 Citovat

Nejvtipnější ale je, že pro vyhledávání a rezervaci letů přes web potřebujete aspoň 1500 mil.

3 Citovat

prosim mate zkusenost s akci LH? Bylo prislibeno pri zapojeni se do “climate contribution” pri vyberu balicku “Large” per segment +32 points, +32 qualifying points, 8 Hon (viz obrazek). Po platbe, jsem ale obdrzel mene, nebo nic. Vidina statusu FF, mi ted jenom zpusobila komplikace :-/ 

img-8228.jpg
img-8373.jpg

0 Citovat

Není to tím, že se ty body obdrží až cca týden po daném letu?

Oni ten let totiž do odletu ještě mohou zrušit nebo změnit a ty dostat refund i za climate contribution.

0 Citovat

Michale diky za reakci. Ja udelal

tuto platbu po jiz realizovanych letech, takze nevim proc se to prepocitalo

0 Citovat

Ach, takhle. Ony i když získáš míle z Uptripu nebo od Holidaycheck, tak jejich připsání trvá několik dnů, až týden. Třeba to bude tím.

Ne, že bych je nějak objahoval. Support mají příšerný. M&M mi při přetíženém webu prodalo jiný award, než jsem měl v košíku, ale dali od toho ruce pryč. Naštěstí jen rozdílné místo přestupu.

0